fredag 17 februari 2012

Kök

I dag har vårt på IKEA i Västerås och kikade lite inför vårt "lilla" köks projekt. Man blir helt slut bara genom att tänka på alla måsten. Visst ska det bli kul och det är verkligen dax att ta tag i köket. När vi flyttade hit fanns det inget kök att tala om bara spis diskbänk och ett överskåp . Så vi fick tag på ett "väldigt" begagnat kök från ett hus som skulle rivas. Denna tillfälliga lösning skulle vi bara ha till trollungarna blev lite äldre. Nu 14 år senare!!! behövs en REDIG köks renovering. Pust! Kul, men också jobbigt.
Efter IKEA la jag mig och slappade med täcke i hammocken på altanen. Njöt av solen och det härliga vädret. Tö och takdropp, en härlig start på helgen!
Hoppas ni också får en härlig helg!!!!
Och så hoppas jag att mild vädret håller i sig!!!!

4 kommentarer:

 1. Lycka till med köksplanerna! Visst är det härligt att det töar ute och idag får jag verkligen en vårkänsla sol, +1.6 grader och dripp dropp. Ska straxt ut och ta en ridtur på islandshästen i det fina vädret.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det låter underbart!
   Välkommen hit!
   Hoppas ni haft en härlig helg!

   Radera
 2. Nytt kök låter spännande!
  Fast efter några timmar på IKEA är man nog så matt...
  Ha en fortsatt fin söndag!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli jätte spännande. Och välbehövligt! Man är helt slut efter en IKEA tur. Jag är inte så bra på att bestämma mig när det finns så många olika valmöjligheter, så hjärnan snurrar på högvarv.
   Men det blir nog bra tillslag.
   Ha en härlig söndagskväll du med!

   Radera