onsdag 2 januari 2013

Post

Bild nr 2 av 365
I dag har jag funderat mycket på min fotoutmaning, vad skulle jag visa för foto. Och eftersom det här inte är någon fotoblogg så vill jag ju faktiskt skriva något också. Det slog mig faktiskt när jag hämtade in posten att det dykt upp något viktigt som gjorde dagens val av tema väldigt lätt! Jag har efter flera års snackande äntligen skickat in anmälan till donation registret. Jag har sagt att de får ta vad de vill när jag dör, men nu finns det på papper och ordentligt registrerst! Det känns faktikt jättte bra att faktiskt fått det gjort. Jag tror många går omkring och tänker på att anmäla sig men aldrig kommer sig för att gör det. Men det är väldigt viktigt så ta er tid!
Och då till dagens tema......det blir nr 46 DUKTIG!
För det är den känslan jag har, nu tycker jag att jag vart duktig!
Ha en trevlig kväll!

11 kommentarer:

 1. Åh du har gjort det! Bra gjort! Själv har jag år ut och år in tänkt anmäla mig jag också men jag skjuter hela tiden upp det...Det är mycket med det där. Har läst diskussioner om donation där det fanns de som sa att de inte ville donera för då kunde ju någon alkis eller missbrukare få deras organ istället för någon som bättre behövde det, någon som inte själv skadat sig på så vis att de måste genomgå en organdonation. Det är och var tankar jag aldrig ens tänkt det lilla minsta på. Jag har bara tänkt att det kan rädda någons liv...

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Verkligen duktigt, bra att du tog itu med det.

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen duktigt av dej. Själv är jag såå velig i detta beslut. Men vem vet ....
  Kram Susann

  SvaraRadera
 4. Japp! Du är duktig! Och hänsynsfull, det är ju skönt för alla att veta vad man vill om olyckan är framme.

  SvaraRadera
 5. Bra val! Både att donera och till temat.

  SvaraRadera
 6. Duktigt gjort och duktigt fotograferat!

  SvaraRadera
 7. Håller med Pysselfarmor! Bra val du gjorde. Jag har bara en gammal lapp i plånboken plus min familjs vetskap om att jag donerar min kropp/organ vid ev död. Kanske gälelr det inte längre, eller?
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo visst gäller det. Huvudsaken är ju att dina anhöriga vet dina önskningar, jag tänkte mest helgardera mig och registrera det!

   Radera
 8. En viktig sak du tar upp. Och det är nog sant att många tänker göra det men allt annat kommer emellan...

  SvaraRadera
 9. Mycket bra gjort!! Jag vill också, ska bara få tummen ur. :)

  SvaraRadera