torsdag 23 februari 2012

Äntligen kväll!

Oj nu är jag lite trött. Sitter i kökssoffan och slappar. I kväll är det bara familjen här hemma, men tidigare i veckan har man kunnat tro att Lantis Tantis öppnat B&B. Det är ju sportlov denna veckan så mina söta små troll ungar har haft lite kompisar sovandes här . I förrgår endast 2 st(en var) men i går blev det visst 3 extra ungar här hemma. Härligt är det, och det har fnittrat och bråkats om vart annat här hemma. Men det är väl så det ska vara.... full fart!!!!!


I dag har vädret vart alldeles underbart och då kan man ju inte motstå frestelsen att greja lite ute. Jag hamnade i växthuset där det var 24 härliga grader mitt på dagen. Stor städning på G där ute och bygga ny odlings bädd.De gamla brädorna har gett sig så nu måste det fixas. Är slarvig med att städa ur växthuset på hösten, det är inte kul! Det är inte så skoj nu heller men lite mera motivation finns allt nu när odlings säsongen närmar sig.


Ja jag måste bara fråga vad ni tror......
Om man har hönshus med sjötomt, ökar taxeringsvärdet då?????
Fniss! Våra höns har tillfälligt fått sjötomt. Allt smältvatten från åkern bortom vårt hus har hamnat i en liten insjö mitt på gräsmattan utanför hönshuset. Nog för att vi brukar få lite översvämning på tomten men inte så där mitt på. Chickisarna var inte så nöjda med sin sjö och höll sig i backen uppe mot växthuset i stället.


Hönsen njuter i solen och det hoppas jag att vi får göra i morgon också!
Ha en skön kväll!
Kram!

4 kommentarer:

 1. Härligt med huset fullt.. Mysigt! Å visst e det underbart nu när solen & värmen tittar fram.. Hoppas att våren är på väg! Kram & trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hoppas jag med. Man får ju en energi kick så fort solen tittar fram och det blir plus gradet. Det är härligt.
   ha en trevlig helg du med! Kram!

   Radera
 2. Nja de ser allt lite fundersamma ut...
  KRAM från mig!

  SvaraRadera