söndag 11 december 2011

Jul!

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.
Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.
Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.                          Foto:UNICEF

6 kommentarer:

 1. Hej! Bra där, det ska jag också vara med på!
  På hemsidan är de ju jättegulliga med länkar o bilder och allt, så det går ju snabbt och lätt att få till ett litet inlägg som kan göra lite skillnad.
  Kram
  Marie1

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det bra. Enkelt sätt att i alla fall göra lite skillnad.
  Många bäckar små......

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det bra. Enkelt sätt att i alla fall göra lite skillnad.
  Många bäckar små......

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det bra. Enkelt sätt att i alla fall göra lite skillnad.
  Många bäckar små......

  SvaraRadera
 5. Du ville vara tydlig kanske? ;-)

  SvaraRadera