Nu börjar vi se ljuset i slutet på tunneln!
Köket är snart klart. Bänkskivorna är gjutna och i kväll får vi se om vi lyckades med dem eller om det bara är att börja om.
Vi håller tummarna för att de blir så bra som vi hoppats på.
I dag gjorde vi hur som helst rabarber saft!
Det är inte enkelt....när man inte har något kök, ska ni veta.
Allt är ju nedpackat, men saft skulle det bli endå.
Nöjda vart vi, så här får ni receptet.
2l rabarber delade i bitar
1l vatten att koka rabarberna i.
Koka upp och låt rabarberna rinna av.
Koka upp "saften" tillsammans med 5 dl strösocker per avrunnen liter "saft".
Ta av saften från spisen och smaka......
Tillsätt saften av 1-2pressade citroner efter tycke och smak.
Vacker färg på saften. Det här ska jag testa!
SvaraRaderaJa den blev jätte god. En halv flaska försvann på en gång.
SvaraRaderaMums vad gott! Jag får farmor-känsla av rabarbersaft :)
SvaraRaderaHoppas det gick bra att fota hönsen!
Kram Ann-Louise
Fniss, jo visst gick det bra att fota hönsen. fast de är ju inte speciellt samarbetsvilliga.
RaderaKram!
Härligt! Ser supergod ut! Man blir verkligen sugen.
SvaraRadera