lördag 22 oktober 2011

Jobbardag

I dag var det en riktig jobbardag här hemma. Hela familjen hjälptes åt. Fick faktiskt en hel del gjort. Sonen fick lov att vara grovarbetare i dag och eldade kvistar, grenar och lite bräd bitaroch annat bråte. Han tog även bort murkna grenar från några träd på tomten. Snyggt som sjutton blev det. 
Jag och söta dottern kapade brädor. Kan väl säga på en gång att jag INTE är så bra varken på att mäta eller kapa. Både dottern och mina fingrar sitter kvar mot alla odds när vi var tvungna att använda cirkelsåg =( Ja ja mot slutet av traven som vi skulle kapa upp började vi faktiskt bli riktigt snabba och bräd bitarna bler nästan lila långa. Lilla gubben var som vanligt arbetsledare (tror han) och han var imponerad att de inte blev lika långa. Vi hade ju trots allt en mall så han tyckte att det var en prestation att misslyckar med att få brädorna exaktlika. Värst va petigt det ska vara!!!!!!!
Och våran "arbetsledare" han spikade upp brädorna på altanen. Nu har vi snart fått dit alla och det kommer bli super snyggt. Golv och väggar är då isolerade och vi väntar med spänning på sjutdörrarna. Sedan kommer vi kunna använda altanen länge länge på hösten. Mys pys!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar